Strømming slik det burde være.

Beta er nå lukket

ParrotPlay er gratis

ParrotPlays program for Windows og Mac er gratis. Du kan søke i alle dine strømmetjenester og spille av innhold uten å måtte tenke på hvilken tjeneste som har filmen tilgjengelig. Live TV på nett fungerer nå som du ønsker at det skal gjøre. Du slipper å bytte mellom forskjellige apper for å bytte mellom kanaler som NRK 1 og TV 2.

Prøv ParrotPlay gratis nå

Prøv ParrotPlay Premium

Med ParrotPlay Premium kan du bruke mobilen din som fjernkontroll. Søk opp og spill av innhold på din data fra mobilen. Koble dataen til TV-skjermen med en HDMI kabel, så kan du se ParrotPlay på TV. Len deg så tilbake og slapp av med den optimale TV opplevelsen fra sofaen. ParrotPlay premium koster 39 kr i måneden og er et løpende abonnemnet uten bindingstid som du kan avslutte når du vil.

Last ned ParrotPlay

ParrotPlay Beta er nå lukket. ParrotPlay har samlet tilbakemeldinger fra flere tusen brukere og vi jobber nå med å lansere en forbedret versjon med nye features og flere hundre forbedringer som vi vet dere kommer til å elske. Eksisterende brukere kan fortsatt bruke ParrotPlay som normalt og vil være de første til å få tilgang til den ferdige versjonen av ParrotPlay.

Fortsett å følg oss. Snart kommer det noe spennende.

Lukk